Als de kerstdagen zijn geweest, alle ballen en slingers weer zijn ingepakt  en we de langste en de kortste maand hebben gehad, beginnen de ideetjes voor de lente en pasen langzaam omhoog te borrelen.  Ik heb zin in zachte frisse kleurtjes en schuif alle donkere dingen aan de kant. Het brainstormen begint en ik maak schetsen voor mijn nieuwe kaarten. 

Binnenkort gaan mijn zus en ik weer starten met de knutseldagen om  voor de pasen weer leuke dingen te maken. De appjes vliegen over en weer met afbeeldingen en verwijzingen naar bepaalde sites en langzaamaan weten we precies wat we willen gaan maken. Mijn zus gaat meestal heel precies en gestructueerd te werk en ik weet eigenlijk pas wat het gaat worden als ik bezig ben. Dit is meestal ook te zien in ons werk, maar dat is juist het leuke. 

Ik ben meestal van de kleuren en mijn zus is wat ingetogener. 

De spullen worden weer van zolder gehaald, de tafel veranderd in een chaotische werkplek met stofjes, papier, karton en hier en daar een kop koffie, thee of een bord met eten, want tussendoor moet er natuurlijk ook wat gegeten en gedronken worden.  Heerlijk die dagen! We kijken er altijd weer naar uit. 

 

BINNENKORT MEER. 

Bedankt dat je een kijkje neemt op mijn website